Praktijk Free Flow

Herstel de balans en volg de vrije stroom van jou leven.

Over mijn praktijk

‘Free Flow’ is de naam van het bedrijf. Zoals eerder uitgelegd met de metafoor van de 12 rivieren in ons lichaam, kunnen er ziektes ontstaan door problemen in de energiestroom. ‘Ziekte’ is een breed begrip, net zoals ‘gezondheid’. Een bekend Chinees gezegde gaat als volgt: “If there is free flow, there is no pain. If there is pain, there is no free flow.” Door de vrije stroom weer te herstellen kun je gezondheid waarborgen en zo mensen helpen de vrije stroom van hun leven te volgen. Dat is wat ik met Praktijk Free Flow wil geven: De kans om vrij van blokkades jou eigen leven te leiden, en in jou eigen kracht te gaan staan.

Maar Free Flow is zo veel meer dan dat

Free Flow gaat over jouw natuurlijke manier van zijn. Over wie jij bent als je volledig jezelf bent, jouw eigen plaats inneemt en in je ware eigen kracht gaat staan. Ik geloof oprecht dat wanneer je leeft vanuit jouw ware essentie en jouw eigen plek inneemt, dat je een onmisbare bijdrage levert aan het grote geheel.

Ieder mens elke ziel wordt geboren met een gift. Een authentieke manier van zijn, van doen en van leven. Deze zorgen samen dat iedereen een unieke en onmisbare bijdrage levert voor de wereld. Vaak zijn deze eigenschappen zo normaal en vanzelfsprekend, dat we niet eens beseffen dat we deze in ons bezit hebben. Laat staan dat we beseffen hoe belangrijk het is, dat jij zelf authentiek en anders bent dan anderen.

Het is mijn ambitie om deze filosofie voor te leven en door te geven aan de wereld. Om deze reden ben ik gestart met de ‘Free Flow Mouvement’, en heb ik ‘Praktijk Free Flow’ opgericht.

De Free Flow mouvement is een beweging die is ontstaan vanuit het verlangen om collectief de verantwoordelijkheid te nemen voor onze talenten en onze zielsmissie. Om elkaar te steunen en te herinneren aan wie wij in wezen zijn.

Iedereen levert een onmisbare bijdrage aan het grote geheel. Maar als iedereen een onmisbare bijdrage heeft voor onze wereld, betekent dit ook dat iedereen van ons een verantwoordelijkheid heeft te nemen voor deze bijdrage.

Ik neem de verantwoordelijkheid over mijn authenticiteit. Het is mijn droom om zo veel mogelijk mensen verder te helpen. Zo dat ook zij kunnen en mogen staan voor hun authentieke zelf, en zo hun eigen krachten en talenten vrijgeven.

“Kwetsbaarheid is het begin van heeling en een uiting van moed. Moed om er te zijn en jezelf te laten zien.”

 – Janna de Weerd –

ben je nieuwsgierig en wil je een intake plannen?

Ik sta je graag te woord om samen te kijken wat ik voor jou mag betekenen.