Janna de Weerd

Mijn kracht is daar waar ik je aanspreek op jouw oorspronkelijke bron, en terugbreng in jouw eigen kracht. Ik begeleid mensen om de vrije stroom van hun leven te kunnen volgen.

Wat achtergrond over mijzelf

Als jonge vrouw, werkend als gids in de bergen, wist ik als geen ander ongekende krachten te mobiliseren. Zowel voor plezier, als voor levensbelang. Om zo de zwakke punten (die we allemaal hebben) te compenseren, of juist te transformeren in mijn eigen voordeel. Soms zocht ik ondersteuning bij een acupuncturist om zo mijn prestaties te ondersteunen.

Dit werkte zo goed dat ik koos om zelf de opleiding tot acupuncturist te volgen. Welke ik met succes heb afgerond bij de TCMA Academie. Ik vind het belangrijk om mijzelf constant te blijven verbeteren. Om deze reden ben ik elk jaar aan het bijscholen in verschillende diceplines binnen de Traditionele Chinese Geneeswijze.

Toen ik met acupunctuur in aanraking kwam viel voor mij alles op zijn plaats, er werd mij duidelijk welke richting ik op zou moeten gaan. Tijdens deze weg leerde ik mijn talent op het gebied van heelheid kennen, toe te passen en als werkbaar instrument in te zetten.

Mijn kracht is daar waar ik je aanspreek op jouw oorspronkelijke bron, en terugbreng in jouw eigen kracht. Ik begeleid mensen om de vrije stroom van hun leven te kunnen volgen.

Maar er is meer dan dat. Er is een diepe wens om een positieve bijdrage te mogen geven aan de wereld. Zowel individueel als in onze maatschappij. De voetprint die wij nu als mensheid achterlaten is heel groot. De grootsheid is zo immens dat het bijna onmogelijkheid lijkt hier iets aan te kunnen veranderen. Maar het is zo belangrijk… Vanuit dit verlangen is de Free Flow Movement ontstaan.

Vanuit de opgedane kennis en ervaring die ik beschik. Heb ik ervaring met heel veel verschillende klachten beelden. Zowel sport/fysiek als ook psychisch of emotioneel gerelateerd. Ook voor persoonlijke vraagstukken of begeleiding kunt u bij mij terecht tijdens de behandelingen.

Graag neem ik jullie mee in een verhaal van Wangari Maathai.

“Er was eens een prachtig woud, een paradijs, bijna een magische plek, zo mooi. Er stonden prachtige bomen en er leefden vele dieren op deze mooie plek. Op een dag brak er een brand uit. Enorme woudreuzen werden plotseling overspoeld door een zee van vuur.

Bang en rennend voor hun leven vluchtten alle dieren uit hun huizen het bos uit. Uitgeput van het rennen kwamen ze aan bij het meer. Daar stopten de dieren om naar het enorme vuur te kijken. Verdrietig en overspoeld door de grootsheid van de situatie keken alle dieren machteloos toe.

Maar er gebeurde iets raars. Een kleine kolibrie bleef driftig op en neer vliegen. Heen en weer van het water terug naar het bos wat in vuur en vlam stond. Niemand snapte het, tot op een gegeven moment één van de dieren zei: “Kleine kolibrie, wat ben je aan het doen?”.

De kolibrie bleef druk bezig met zijn taak en zonder ook maar enige tijd te verliezen zij hij: ”Ik breng een druppel water naar het vuur” en vloog weer door. Op en neer bleef de kleine kolibrie vliegen, opnieuw en opnieuw.

Vol ongeloof keken alle anderen dieren toe. Sommigen probeerde de kleine kolibrie zelfs te ontmoedigen. “Doe geen moeite, het vuur is te groot, je bent te klein, het is te weinig water, je vleugels zullen in de brand vliegen, het is maar één druppel, je kunt het vuur niet doven!?!”

Toen de kolibrie weer terugvloog vanuit het bos zag hij hoe hopeloos en verlaten zij er uitzagen. Toen riep een van de dieren met een spottende stem: “Wat denk je dat je aan het doen bent?”

De kleine kolibrie keek terug, en zonder ook maar een vleugelslag te missen zei hij: “Ik doe wat ik kan, en ik neem mijn verantwoordelijkheid.”

“”Elk van ons kan een verandering beginnen, een verschil maken. Ieder van ons heeft een onmisbare bijdrage voor de wereld. Maak je geen zorgen om wat anderen zouden kunnen zeggen. Doe wat jij kan doen, jij maakt een verschil. Wees als de kleine kolibrie…””

 – Janna de Weerd –

ben je nieuwsgierig en wil je een intake plannen?

Ik sta je graag te woord om samen te kijken wat ik voor jou mag betekenen.