Massage helpt!

Massage brengt in het lichaam reacties teweeg die leiden tot het herstel van evenwicht in het lichaam. 

Breng weer balans in je lichaam.

De massages die ik aanbied stimuleren de doorbloeding, voeren afvalstoffen af en verbeteren de spierfunctie. Hierdoor kan het lichaam tot rust komen en wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Naast dat het gewoon ontzettend fijn is om jezelf even een moment van heerlijke rust en ontspanning te gunnen. Is massage is een enorm krachtige tool om balans in het lichaam tot stand te brengen. Dit bij zowel fysieke klachten als ook emotionele kwetsbaarheden. Massagen zorgt voor ontspanning en dat lichaam en geest tot rust komen.

Bij praktijk free flow kunt u terecht voor: Ontspanningsmassage, Tui-Na massage, Chinese lichaamsmassage. Maar ook voor doelgerichte massage voor sportblessures en lichamelijke klachten.

Door mijn achtergrond als acupuncturist heb ik een scherp en helder inzicht, in wat uw lichaam nodig heeft. Tijdens mijn massages werk vanuit de Traditionele Chinese Geneeswijze. Dit betekent dat naast de ontspanning van de massage, er ook op een dieper niveau aan uw gezondheid wordt gewerkt.

“Be still like a mountain, and flow like a great river.”

– Lao Tse Tung –

ben je nieuwsgierig en wil je een intake plannen?

Ik sta je graag te woord om samen te kijken wat ik voor jou mag betekenen.