Janna – Praktijk Free Flow

Acupunctuur herstelt je balans. Voel de energie weer stromen.

Praktijk Free Flow

Free Flow, zo heb ik Janna de Weerd, mijn acupunctuur praktijk in Malden genoemd. Met een omweg, zoals denk ik veel mensen kennen in hun reis naar hun ‘bestemming’, viel voor mij alles op z’n plek toen ik in aanraking kwam met acupunctuur. Met de nodige scepsis werd ik een aantal jaren geleden door mijn vader op acupunctuur gewezen. Eenmaal in behandeling verdween mijn terughoudendheid als sneeuw voor de zon: mijn klacht waar ik al jaren mee rond liep, was verholpen. Ik was overweldigd en meteen geïnteresseerd in elke vezel van mijn lijf in deze prachtige Chinese geneeswijze. Al snel daarna startte ik met de opleiding acupuncturist bij TCM Academie in Amsterdam.

Alles stroomt

Praktijk Free Flow staat voor de vrije stroom van het leven, die ik graag zelf ervaar in mijn leven en wil doorgeven met acupunctuur en massage. Je hebt het vast wel eens meegemaakt: dat alles in je stroomt, vanzelf gaat, je je energiek en tegelijk ontspannen voelt. Dat je in je ware essentie aanwezig bent. Dat is een heerlijk gevoel! En dit is eigenlijk je natuurlijke staat van zijn. Acupunctuur is in essentie het verhelpen van blokkades in je lichaam. In balans zijn en weer vrij van blokkades, klachten, blessures of ziektes.

Aandacht voor jou

In dit werk kan ik helemaal zijn wie ik ben en wat ik werkelijk te geven heb: aandacht voor jou, rust, kracht, begeleiding, energie en daarmee een vrij gevoel. Als ik jou weer terug in je kracht kan zetten dan straal ik en dan is het goed. Want die pure blijdschap over wat ik mag doen voor anderen, die merken mijn cliënten ook.

In je kracht en dicht bij je talent

Je leest het vaak: iemand staat in zijn kracht. Maar wat bedoelen we daarmee? Ik heb ervaren bij mijzelf en zie het bij mijn cliënten: als je in je kracht staat, gaan de dingen moeiteloos. Je maakt beter gebruik van je talenten, je staat dichter bij jezelf. Ik geloof oprecht dat wanneer je leeft vanuit je eigen kracht, je ware essentie en jouw unieke plek inneemt, jij een onmisbare bijdrage levert aan de wereld.
Met acupunctuur bekijk èn behandel je de mens in zijn geheel, integraal. Dus  jouw fysieke en mentale gesteldheid en je sociale omgeving analyseren we. Deze Chinese geneeswijze zorgt daarmee voor een langdurige en algehele verbetering.

Met mijn praktijk Free Flow draag ik daar graag aan bij. Lees meer over de werking van acupunctuur hier. 

Samen op reis, ik begeleid je

In de zomermaanden ben ik werkzaam als Canyon-gids in Frankrijk. Ook dit werk past goed bij wat ik teweeg wil brengen bij mezelf en anderen. Ik ga graag uitdagingen aan, zoals canoying. In de natuur ben ik helemaal in mijn element, daar waar alles zijn natuurlijke weg volgt. Het mogen begeleiden van mensen op hun bergpad is altijd weer een immense ervaring. Omdat het meestal op zo’n reis niet alleen gaat om het afleggen van de weg in de natuur maar ook om de reis met jezelf.

In mijn praktijk maken we ook samen een reis. Net als in de bergen blijven we ook niet staan kijken naar jouw probleem. Maar stappen we over het richeltje en maken we samen de afdaling. Jou je energie teruggeven, geeft mij alle energie van de wereld!

“Kwetsbaarheid is het begin van heeling en een uiting van moed. Moed om er te zijn en jezelf te laten zien.”

 – Janna de Weerd –

ben je nieuwsgierig en wil je een intake plannen?

Ik sta je graag te woord om samen te kijken wat ik voor jou mag betekenen.