Massage helpt!

Mijn Chinese massages herstellen de balans in jouw lichaam.

Herstellen, weerstand opbouwen en ontspannen.

Bij mijn acupunctuur praktijk in Malden, kun je terecht voor verschillende Chinese lichaamsmassages.
Naast dat een professionele massage ontzettend fijn is om jezelf een moment van heerlijke rust en ontspanning te gunnen, is massage ook een krachtig instrument om de balans in het lichaam tot stand te brengen. Lichaam en geest komen tot rust.

De Chinese massages kunnen ook aanvullend zijn op de acupunctuurbehandeling van cliënten. Massages stimuleren de doorbloeding, voeren afvalstoffen af en verbeteren de spierfunctie. Hierdoor kan jouw lichaam tot rust komen en wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. Je bent weer in balans, ontspannen en vol energie!

Bij praktijk Free Flow kun je kiezen voor:

  • Gua-Sha massage;
  • Cupping massage;
  • Ontspanningsmassage;
  • Massage voor sportblessures en lichamelijke klachten.

De werking van Gua-Sha

Gua-Sha is net als acupunctuur een eeuwenoude behandeling uit de traditionele Chinese geneeswijze. Deze massage gaat als volgt: met een speciale gladde steen en bijzondere, geurige oliën schraap ik over je huid om de afvalstoffen en blokkades uit het lichaam te verwijderen. De ophoping van afvalstoffen (de ‘Sha’ uit Gua-Sha) kunnen lichamelijke en/of emotionele klachten veroorzaken. Gua-Sha is een heel geschikte massage bij pijnlijke spieren en spierpijn. Voor nek en schouderklachten werkt Gua-Sha bijzonder goed. Maar ook bij acute verkoudheden en griep is het een zeer effectieve massage. In mijn acupunctuur praktijk Free Flow leg ik je meer uit als je dat wilt.

De werking van Cupping

Cupping heeft een vergelijkbare werking als Gua-Sha. Maar er is een verschil: bij Cupping maak ik gebruik van glazen cups die ik op jouw lichaam plaats. Deze cups zorgen voor een vacuüm die weer een zuigende werking veroorzaken op je huid. In plaats van drukken op de spieren, word er dus aan de spieren getrokken. Deze massage werkt daarom bijzonder goed om verklevingen los te maken, zoals aan cellulitis of bindweefsel verklevingen.

Bij praktijk Free Flow kun je kiezen voor

  • Gua-Sha massage;
  • Cupping massage;
  • Ontspanningsmassage;
  • Massage voor sportblessures en lichamelijke klachten.

Tarieven

  • 60 minuten € 55,-
  • 30 minuten € 29,-

Neem contact met praktijk Free Flow op om een heerlijke, verzorgende massage te plannen die jouw energie weer laat stromen!

Veel zorgverzekeraars vergoeden klachtgerichte acupunctuurbehandelingen geheel of gedeeltelijk. Helaas geld dit niet voor massage.

“Be still like a mountain, and flow like a great river.”

– Lao Tse Tung –

Wil je van je klachten af, of heb je een hulpvraag?

Plan een intake èn behandeling ineen in!